Disneyland Layout

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

For første gang i mit 48-årige liv, kom jeg her i januar i år langt om længe en tur til Disneyland. Det er noget jeg har drømt om siden jeg var en lille pige på fire år  –  og da jeg nu alligevel var i Californien og Disneyland lå lige om hjørnet, så måtte jeg gøre alvor af et besøg – og jeg skal love for, at det var “Gitte – 4 år” der gik rundt derinde med åben mund og blev væltet bagover af hvor flot og gennemført det hele er derinde.

disneyland-1a

En af de første ting jeg bare måtte se, var Tornerose-slottet – og selvfølgelig var jeg ‘nødt til’ at tage en selfie foran, så jeg kunne dokumentere hvordan jeg gik rundt og smilede som en flækket træsko. Så det var slottets pastelfarver jeg tog udgangspunkt i til mit layout.

disneyland-5

disneyland-4

disneyland-6

disneyland-7

 

One thought on “Disneyland Layout

  1. Disneyland er virkelig gennemført, kan godt forstå, at du var som et lille barn at se på 🙂
    Det er så overvældende et sted og jeg tror rent faktisk ikke, at børn får ligeså meget ud af at se stedet, som voksne, da vi lægger mere mærke til alle de fuldstændig gennemførte detaljer, temaer mv. 😀 Er ikke i tvivl om, at jeg nok skal besøge Disneyland igen. Sikke en oplevelse!

Comments are closed.