Distressing og farvelægning med “Wink of stella”

Skrevet af Lissy

Her har jeg brugt en Tim Holz stencils og distresset med distress ink, ripe persimmon, og en shadow ink, navy.

Før jeg stemplede sommerfuglen distressede jeg gange svag på papiret med samme orange farve som før… Kom de samme to farver på min craft sheet ( lidt vand også )…. tog min Wink of stella og brugte den til farvelægge sommerfuglen med. Det giver en smuk glinsende effekt, som ikke lige er nem at se her. Til sidst kom jeg lidt diamond stickles på de små pletter i siderne af sommerfuglen

Teksten er guld embosset.

 

3 thoughts on “Distressing og farvelægning med “Wink of stella”

  1. Smukt! Vil det sige, du brugte wink of stella til at farvelægge sommerfuglen, ved at “hente” distressink fra craftsheet?

    1. Det er lige præcis sådan jeg gør…. for at få penslen ren igen, pensler jeg på Hvidt karton til der ikke er mere farve på den.

  2. Kom til at skrive som anonym, men det er altså mig

    Det er lige præcis sådan jeg gør…. for at få penslen ren igen, pensler jeg på Hvidt karton til der ikke er mere farve på den.

    Hilsen lissy

Comments are closed.