LO til Scrap i Ejsing

Skrevet af KarinaHadsten

Jeg lavede dette LO til Scrap i Ejsing og jeg vandt afstemningen om bedste LO. IIhhhh hvor er jeg stolt, men jeg havde også lagt virkelig meget arbejde i det. Jeg gik mixed media vejen igen. Det er jeg altså helt pjattet med lige for tiden.

Udgangspunktet var stykke gammelt og meget farvet mønsterpapir. Det fik en gang hvid maling. Jeg spartlede nogle mursten på med teksturpasta og en stencil. Så fik det lidt farve med nogle distress inks. Jeg brugte ikke mists denne gang, da de mists jeg har er meget mørke ift. det jeg ønskede her. Jeg lavede lidt løbere med en blå refill til distress ink.

Derefter satte jeg noget murtape på og lavede lidt varm embossing på hævede steder. Fik skåret billeder og matchende karton til ifølge skitsen og byggede op og pyntede. Her får I et par detaljebilleder.

Først lidt af det embosssede ovenpå murstenene – jeg elsker den effekt.

 

Og her lidt mere embossing og de smalle strimler med journalling.

Tak for stemmerne til dem, som stemte på mig. Og tak til alle for at kigge med. Håber I blev inspireret.

– KarinaHadsten

One thought on “LO til Scrap i Ejsing

Comments are closed.