Mixed media kort

Skrevet af KarinaHadsten

Jeg blev lidt vild med mit mixed media LO, så jeg måtte afprøve teknikken på et kort også. Jeg fandt noget gammelt mønsterpapir. Jeg sprang over det trin med at male papiret over med hvid maling. Jeg tænkte at en stor del alligevel ville blive dækket af modelling paste. Jeg lavede noget struktur med min favoritstencil (mursten) og modelling paste. Sprøjtede med lidt mist i tre farver og vupti havde jeg en baggrund til et kort.

Læg mærke til at mønstret på mønsterpapiret stadig er synligt. Normalt ville jeg nok ikke ha sat de farver sammen, men nu var det hvad jeg havde af mists og jeg synes det egentlig går meget godt. Denne her baggrund med en brun matte monteret på et hvidt kort lå sådan et stykke tid. For hvad pokker skulle jeg gøre ved det. Men en dag fandt jeg lidt pynt frem og fik lavet dette færdige kort. Banneret er lavet af det samme mønsterpapir som kortet – bare bagsiden og så fik det lidt af det samme sprøjt og et stempel med Hjertelig tillykke – det er ikke så tydeligt på billedet, men teksten er der. Tilføjede lidt gitter af samme papir udskåret med en die. En stor blomst fra gemmerne og et par stumper af doily’s.

I får lige lidt nærbilleder af nogle detaljer. Jeg elsker den effekt embossingpulveret har på “murstenene”.

Her lige et nærbillede, hvor man kan se gitteret og se at banneret ikke bare ligger fladt, men lige har fået lidt facon, hvilket jeg synes er naturligt, når det er et banner.

Og endnu et nærbillede, hvor man kan se en stump doily og igen se hvordan embossingpulveret laver en lækker effekt på strukturen af modelling paste.

Håber nogle føler sig inspireret til selv at kaste sig ud i mixed media. Jeg har i hvert tilfælde ikke selv fået nok endnu.

– KarinaHadsten

8 thoughts on “Mixed media kort

    1. Tak for det. Det med farverne bliver nogle gange lidt tilfældigt ift. hvilket papir man tager udgangspunkt i og hvilke mists man lige griber 🙂 Men det fede er at jeg synes alt er tilladt når det er mixed media.

    1. Tak – og ja kombinationen med texture paste og varm embossing giver en helt fantastisk struktur.

Comments are closed.