Hovsa

Skrevet af: Vivi

“When you stumble, make it part of the dance” –  (forfatteren ukendt) – var lige præcis det citat, der faldt mig ind, da jeg lavede tag’et her. Alt gik galt!

Først var det meningen, den hvide baggrund skulle krakkelere ( ganske vist et eksperiment; men det var dét, der var meningen) – Der skete bare ikke en dyt – ikke bare en lillebitte revne! Det var evigheder om at tørre, og resultatet var bare et tykt lag hvid farve…..  Så ville jeg lave et træ, med en stencil og kobberfarve…… Altså: Jeg kom til at skubbe stencil’en, farven smattede ud, og da jeg ville tørre det med varmepistol, gav det sig til at boble….. Så kom jeg i tanke om dét der citat!

Jeg varmede “træet” op igen, dryssede det med embossingpulver med glitter – dét virkede fint! Frem med en ny stencil, på med noget sort distress ink, sværte kanter, stemple lidt tekst og på med en rest “hønsetråd” –  så lige noget bling, et par stumper træ og en snor – TA-DA!   Egentlig blev det da et meget spændende tag….eller??

ht7

hk7a

 

4 thoughts on “Hovsa

Comments are closed.