Her får du et kort med tilhørende skærefil

 Skrevet af: Lissy

I denne tid er jeg ret vild med at designe i Silhouette programmet…. nogle ting finder jeg selv på og andre gange ser jeg et kort, der er lavet på almindelig vis, og disse laver jeg så om til skærefiler.

xxxxx

Til dette design har jeg bare lavet en lille cirkel og to små ovale figurer, sat dem sammen, derefter copy, rotate, weld og mange flere finesser ;-))

Alt hvad der er brugt til dette kort er lavet på Silhouetten….. jeg har brugt et stykke mønster papir, som er ensfarvet på bagsiden og så bare skåret det hele på engang. Teksten er stemplet på

CongratulationDSCN2329

Her ser du bagsiden, og som du kan se, vender mønsterpapiret ind ad her.

Oppe under downloads har jeg lagt filen,  så du selv kan prøve at lave kortet på din Silhouette maskine  –  og det direkte link er HER

Silhouette CAMEO 4 - HVID
DKK 2875
Auto Blade 2 (kniv) til Silhouette Cameo 4 (Type B)
DKK 125
Cutting Mat - Skæremåtte til Sihouette CAMEO - 12"
DKK 135

3 thoughts on “Her får du et kort med tilhørende skærefil

  1. Super flot kort her igen Lissy. Du er bare en hel ørn til at lave alle de der egne ting, hvilket jeg er dybt misundelig over, men jeg kender også mig selv, og ved, jeg aldrig ville komme til at bruge sådan en maskine, så hellere være realist end ærge sig over flere dumme fejlkøb senere, men jeg beundrer godt nok alt det I andre kan få ud af den, må jeg nok sige. Smukt arbejde.

  2. Rigtig flot kort og super hjemmelavet mønster. Jeg holder også meget af at bruge silhouette programmet, har dog endnu ikke lavet et helt “baggrunds mønster” som her. Mange tak for skærefilen 🙂 et meget anvendeligt mønster.

Comments are closed.