Ombre Ink på to-farvet kort

Forleden havde Scrapsisters en rigtig inspirerende artikel på deres blog omkring “Ombre” –  som er et farveskifte-forløb, som man kan bruge på masser af forskellige måder.
Du kan se artiklen her: http://scrapsisters.dk/blog/ombre/
Jeg valgte den nemme løsning, hvor jeg har brugt Ombre Ink fra Hero Arts.

ombre-kort

Jeg har lavet dette kort ved først at skære to stykker ensfarvet karton i str. 10×13,5 cm. Derefter har jeg skåret dem halvt over med en af de sjove dies fra Avery Elle, der skærer kartonet over i en bølge og samtidig laver prikker på begge halvdele.
Bagefter har jeg byttet rundt på farverne, så der kommer en lys og en mørk halvdel på hvert kort. Jeg har brugt kort-baser i str. 14×28 cm.

Sommerfuglen og kongekronen er skåret ud i manilla-karton, som jeg har malet med lette strøg med Distress Paint i turkisgrøn (det må ikke dække helt) og da det var tørt sprayede jeg Distress Stain Spray over i en rød farve. Spray-farven preller af der hvor malingen er (restist-teknik), så det kun sætter sig der hvor der er åbent ned til manilla-kartonen.

Jeg har lavet to næsten ens kort  –  men den kvikke læser vil lægge mærke til en forskel (udover sommerfuglen / kongekronen) – og det er, at jeg har brugt Ombre Ink’en på hhv. den ene og den anden led, så farveskiftet på det ene kort går fra toppen til bunden af stemplet, mens det på det andet går fra venstre mod højre.

ombre-kort2

ombre-kort1

One thought on “Ombre Ink på to-farvet kort

Comments are closed.