Cirkel kort

Her har jeg leget med distress ink’s igen :-))

cirkel kortcirkelDSCN2522

Kom tre farver på min craft sheet, sprayede lidt vand på…. for hver gang jeg dyppede mit watercolor paper i farverne, tørrede jeg med heat gun. Til sidst tog jeg lidt vand i hånden og lod store dråber falde ned på papiret… duppede det så af med et stykke køkkenrulle igen

Startede med et stykke watercolor A6 og standsede så cirklen ud der, hvor jeg syntes det var pænest.

Selve kortbasen har jeg skåret på Silhouetten med en diameter på 11 cm.

5 thoughts on “Cirkel kort

  1. Endnu et fint kort fra din hånd kære Lissy!
    Du er så ferm til diverse teknikker og denne her også.
    Jeg er selv STOR fan af Distress inks og bruger dem på forskellig vis på næsten alle mine kort. De er SÅ anvendelige.
    Dejlig søndag til dig.
    Knus, Anette

Comments are closed.