En sjov udfordring

Til sommerafslutning, i den scrap-klub, hvor jeg hærger rundt, fik vi en sjov kort-udfordring.  Den gik ud på at bruge noget værktøj, vi enten aldrig havde brugt før, eller  det var meget længe siden vi havde brugt. Vi fik også en papirblok i gave, som skulle bruges til udfordringen.

Jeg har brugt min allerførste die -Elegant Flourishes- fra Tim Holtz, som jeg ikke har brugt i rigtig lang tid – og hvor er det da synd og skam, for det er jo en fantastisk die! Den er fluks kommet øverst i bunken! Indeni i kortet, har har jeg brugt papiret gaven var pakken ind i – lige peppet op med lidt distress ink gennem en stensil – så gaven blev brugt, kan man vist roligt sige. Dejligt med en udfordring….

hk49

hk49a

hk49b

hk49c

Tak fordi du kiggede forbi……

/Vivi

6 thoughts on “En sjov udfordring

 1. Lækkert kort!
  Og ja,- det er sjovt med udfordringer og ligeledes at genfinde sit ‘gemte guld’ i krea-rummet.
  Dejlig søndag til dig.
  Kh. Anette

 2. Lækkert kort!
  Og ja,- det er sjovt med udfordringer og ligeledes at genfinde sit ‘gemte guld’ i krea-rummet.
  Dejlig søndag til dig.
  Kh. Anette

Comments are closed.