Sølvbryllup

En af  mine gamle venner holdt sølvbryllup for nyligt, og i den forbindelse skulle vi have lavet både indbydelser og bordkort.

Vi endte med dette forholdsvist simple design. Den hvide baggrund har fået en tur gennem bigshotten med en embossing folder hvorefter den er farvet med grøn distress ink. Den label der ligger bag 25 har også fået en tur med en embossingfolder og så er det ellers bare lidt pynt og vupti indbydelse klar. Den indvendige tekst er lavet på højre side af et foldet A5 papir så den kunne monteres som en bogside.

image3

Men der skulle også bordkort til, og her endte vi med en variant jeg har brugt før, nemlig en stak af hjemmelavede tags. På den måde var der inde i bordkortet plads til såvel menu som velkommen/velbekomme sangene. Denne gang valgte jeg dog at den hvide bort kun er foran, det er ikke en der går hele vejen rundt. Teksten er printet på karton og skåret ud. Hjertet er udstanset med bigshot (pyh et projekt når man skal lave 50 for en del af de små dimser der skulle skæres fra skulle prikkes manuelt da de blev hængende!), og monteret med 3D puder. Og så er det hele samlet med organzabånd.

image4

Tak fordi du kiggede med 🙂

Gitte – aka godtesen

8 thoughts on “Sølvbryllup

Comments are closed.