TEMA – Stencils: Crackle stencil

Tim Holtz, er heldigvis en alsidig herre – og til tag’et her, er det næsten kun materialer, som han er hjernen bag, der er brugt – lige fra selve tag’et, stencil’en der er brugt til at lave “krakkelering” med, fuglene, den lille kvist af guld, de sværter der er brugt og til stemplet på skiltet…. ja, jeg bryder sammen og tilstår: Jeg er fan!….. men til det egentlige: Baggrunden på tag’et  – jeg har smurt Texture paste, gennem en stencil – ladet det tørre og sværtet det over med Distress Ink –  tørret tag’et over med en Baby-serviet, så kun farven i “rillerne” blev tilbage. På med pynten, og tag’et var færdigt…. nævnte jeg Tim Hol…. nå, ok….

ht9

ht9a

htb

Tak fordi du kiggede forbi…./V!V!

Tim Holtz: Crackle Stencil – Birds in Flight – Tag & Bookplates – Holiday Greens – Distress Ink

13 thoughts on “TEMA – Stencils: Crackle stencil

 1. Sikke et lækkert tag. Jeg suger til mig med inspiration hver gang, du kigger forbi med gode idéer. Du får det til at lyde så enkelt (hvilket det selvfølgelig ikke er) samtidig med det kommer til at ligne en million

 2. Sikke et lækkert tag. Jeg suger til mig med inspiration hver gang, du kigger forbi med gode idéer. Du får det til at lyde så enkelt (hvilket det selvfølgelig ikke er) samtidig med det kommer til at ligne en million

 3. Fedt tag og spændende teknik!
  Ja,- han kan nogle ting den kære Tim Holtz. Er også stor fan af hans produkter og hans idéer.
  Kh. Anette

 4. Fedt tag og spændende teknik!
  Ja,- han kan nogle ting den kære Tim Holtz. Er også stor fan af hans produkter og hans idéer.
  Kh. Anette

 5. Uuuhhh – glad for at jeg lige har købt den crackle stencil 🙂 Den må prøves med texture paste.
  Fed effekt!

 6. Uuuhhh – glad for at jeg lige har købt den crackle stencil 🙂 Den må prøves med texture paste.
  Fed effekt!

Comments are closed.