TEMA – Stencils: Kort med stencil

Skrevet af KarinaHadsten

Til temaet “Stencil” fandt jeg inspiration i dette lærred. Der er rigtig mange fede teknikker i det indlæg – og jeg har kun brugt ganske få af dem her. Som udgangspunkt har jeg lavet en baggrund af rester af Maja papir, som jeg har skåret i små firkanter, så de til sidst dækker kortet. Derefter er kortet dækket med lidt hvid maling fra en dapper. Og så har jeg lavet en rosette med en stencil og noget gråt modelling paste. Denne stencil har jeg indtil nu udelukkende brugt til at placere halvperler i cirkler, men denne gang blev den altså brugt med modelling paste. Det gør den da faktisk meget godt 😉

Her er kortet med rosetten af modelling paste i højre side.
IMG_5514[1]

Et nærbillede af stencilarbejdet.
IMG_5515[1]

Og her et andet kort med samme teknik.
IMG_5516[1]

 

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

One thought on “TEMA – Stencils: Kort med stencil

Comments are closed.