Tre (fire) tags med Tim Holtz teknikker – #3

Det tredje tag fra kurset er med en baggrund, som først er sværtet med Distress Ink ved hjælp af Ink Tool.
Og så er der brugt forskellige teknikker til at få pynten til at se ud som den gør.

tim-tag4a

Først blev hele tag’en sværet med Distress Ink i to forskellige farver. Dernæst stemplede vi med vand på et stempel med små stjerner, dvs. sprøjtede vand på et gummistempel med en Mist Spray og stemplede med det. På den måde fortrænger farven der hvor der kommer vand på. Bagefter stemplede vi med samme stempel og den mørke af sværterne.

tim-tag4c

Book-platen (metal-beslaget) var alt for pænt i stilen, så først blev det slebet let med sandpapir og bagefter duppet med Distress Paint i farven Cracked Pistachio, som er perfekt til at få metal til at se irgrønt ud. Lidt af den overflødige maling blev tørret af, og bagefter duppede vi lidt Alcohol Ink i farven Mushroom henover – den farve er nemlig perfekt til at få ting til at se lidt gamle ud.

tim-tag4d

 

Den turkise pynt er lavet af udskåret manila-karton, hvor der først er strøget Distress Paint på i en lys farve i lette striber, men det må ikke dække helt, for kartonen skal kunne tage imod farve bagefter, der hvor der ikke er maling. Vi brugte Distress Stain Spray bagefter i en turkis farve, som prellede af på områderne med maling, men hang fast der hvor der var karton.

Til sidst blev tag’en pyntet med rub-ons, sådan lidt tilfældigt og en lille trykt tekst – og de forskellige dele blev limet, mens book-plate’n blev sat fast med et par brads.

tim-tag4b

 

tim-tag4e