TEMA – Heat Embossing: Kort med heat embossing

Skrevet af Jytte

Det er sjældent, at jeg laver kort helt uden mønsterpapir, men til det her kort har jeg valgt at bruge et stempel og heat embossing som baggrund på mit kort. Fik lyst til at lave et hvidt-i-hvidt kort, så jeg har brugt en perlemorsfarvet embossing-pulver på hvidt karton. Derpå har jeg bygget motivet med dies og blomster, som er peppet lidt op med samme embossing-pulver,  Wink of Stella-pen og lidt bling. Et silkebånd med snydesløjfe blev der også plads til.

Kortet er ikke tænkt som et julekort, men med lidt andet valg af pynt, ville det nemt kunne blive et elegant julekort.

009

Jeg vil lige vise jer, hvordan i nemt pepper en standard blomst lidt op.

013

En smule embossingpulver, lidt Wink of Stella og en blingsten – og du har forvandlet blomsten fra “standard” til “unik”.

 

Ha’ en god og kreativ dag,

Jytte 🙂

 

 

3 thoughts on “TEMA – Heat Embossing: Kort med heat embossing

Comments are closed.