Nyt DT-medlem Tina – Kort med distresset baggrund

På dagens kort har Tina også haft fat i sine distress inks – men ikke til at male med denne gang.

ftz-collage-3

Her har jeg brugt en helt almindelig hvid kortbase, hvor jeg har påført distress ink: Chipped Sapphire og Peacock Feathers med mit Distress ink mini blending tool.

Jeg har med mine fingre fordelt lidt vanddråber over kortet for at få lidt spil i baggrunden.

ftz-flyver

Flyveren er fra Avery Elle stempel og dies sættet “Fly By” – malet med ProMarkers.
Byen er en die fra Clearly Besotted “City Scape”, og jeg har stanset ud to gange i sort karton. Den ene udstansning er vendt om, og de er limet på kortet en smule forskudt af hinanden.
Gule og et rødt vindue er limet i. Hjertet er en Memory Box die “Mini Heart Collection”, og har fået en omgang Glossy Accents. Banneret er en die fra Simon Says “Tilted Banners” med tilhørende tekststempel sæt.

ftz-flyver2

(obs! flere af de ting Tina har brugt på kortet kan desværre ikke umiddelbart skaffes hjem – men jeg synes ikke at I skulle snydes for hendes søde kort alligevel… og bl.a. Mama Elephant har lavet en supersød Town Scape die, som evt. kan bruges i stedet / Gitte)

One thought on “Nyt DT-medlem Tina – Kort med distresset baggrund

Comments are closed.