TEMA – Æsker: Lille taske-box

Skrevet af KarinaHadsten

Fandt denne lille box på Pinterest og den måtte jeg bare prøve at lave. Jeg synes den er mega sød. Jeg forestiller mig, at jeg kunne finde på at bruge den til pengegaver. Jeg vil ikke gøre så meget for at forklare hvordan den er lavet, men i stedet linke til den blog, hvor jeg har fundet en how-to. Den kan I finde her.

Men I skal da lige se et par billeder af min lille taske-box. Her er den lille taske 🙂 Den er lavet i Maja-papir fra Nyhavn serien. Papiret har nogle orange blomster, så det satte jeg sammen med 2 nuancer af orange karton.

IMG_5483[1]

Og her et billede fra en anden vinkel, hvor man lidt bedre kan se taske-faconen.

IMG_5485[1]

Og her helt fra siden. Her kan man se hvordan båndet er monteret med en cirkel af karton, som dækker enden af båndet. Jeg synes, det er en ret fin løsning.

IMG_5484[1]

Det vil jeg huske næste gang
Nu har jeg prøvet at lave taske-boxen en enkelt gang – og har gjort mig et par erfaringer. Jeg synes der er lidt problemer med toppen af boxen – den klap, som lukker boxen. Næste gang vil jeg lave 2 foldninger på klappen – bare med en halv cm mellemrum, så taske-boxen får en flad top i stedet for at gå op i en spids. Jeg tror det vil give en bedre lukning.

Tak fordi du læste med.
KarinaHadsten

One thought on “TEMA – Æsker: Lille taske-box

Comments are closed.