TEMA – Heat Embossing: Embossing med Distress Ink som ” lim “

Af en teknik som fejlede ;-)) kom der dette kort ud af det :-))

heat embossing............heat embossingDSCN2642

jeg havde set en video på you tube, se her , som jeg åbenbart ikke havde forstået rigtigt…. troede at det var en pensel med vand, hun brugte , men der er åbenbart noget farve fjerner i ( bleach ) opdagede jeg efter at have prøvet det på 4 stk kort 🙁

Jeg gjorde så bare det modsatte og kom mere farve på nogle af blomsterne, med samme farve, som jeg distressede med , faded jeans. Nogle af blomsterne har jeg også malet med min Wink of Stella

Første farve, som er lagt på selve ink pad’s er, peacock feathers, og derefter distresset med faded jeans, som jeg også brugte til at stemple blomsterne med…. stemplede tre stk, kom så embossing pulver på, før jeg stemplede igen… ellers tørrer det ud og embossing pulveret kan ikke hænge ved og brugte så min heat gun til sidst.

 

One thought on “TEMA – Heat Embossing: Embossing med Distress Ink som ” lim “

Comments are closed.