TEMA – Heat embossing: Varmeembossing – på en anden måde

Forleden aften sad jeg sammen med min svigerdatter og legede i hobbyværelset, vi skulle bruge varmeembossing. Jeg valgte den rimeligt traditionelle vej og ville lave et kort men Heidi valgt en helt anden vej, embossing på en fotoramme.

Først fandt hun en passende tekst – definitionen på kærlighed. Den skar hun ud i folie på Silhouetten.

IMG_9736

Dernæst blev den monteret på glasset.

Og så var det tid til embossing. Der blev forsigtigt duppet embossingsværte henover teksten og lagt sort embossingpulver på. Det blev så varmet op så det smeltede, og da det var kølet ned blev der lagt endnu et lag sværte og pulver på som så blev smeltet. Dette for at sikre at det var en rimelig tæt sort tekst der kom til at stå frem til sidst.

IMG_9740

Da det hele var kølet af blev folien fjernet og vupti den smukkeste tekst på glasset. Nu mangler vi så bare et godt billede af de to turtelduer, lige nu må i nøjes med en tom ramme 🙂 Dette kunne naturligvis også være gjort med sort maling, men så havde det ikke haft den tredimensionelle fornemmelse som embossingen har (svær at se på billedet, men den er der :-)).

image1

Tak fordi i kiggede med,

Gitte – aka Godtesen

Indlæg lavet af Hurlumheidi.

One thought on “TEMA – Heat embossing: Varmeembossing – på en anden måde

  1. Årrrhhhhh det var en sød ide. Ser for mig et bryllupsfoto 😀 Hun er smækfyldt med gode ideer hende Heidi.

Comments are closed.