Vi præsenterer nyt Design Team medlem: Tina

Det er ikke uden stolthed at jeg i dag kan præsentere vores nye medlem i Hobbyboden Scrapworld’s Design Team – nemlig Tina Mathisen – eller af mange kendt som FTZ, som er hendes brugernavn på diverse forums. Mange af os kender nok Tina for hendes flotte og farverige stil, og så er hun en virkelig haj, når det kommer til farvelægning med ProMarkers.

tina-ftz

Her kommer en lille præsentation med Tina’s egne ord:
“Jeg hedder Tina Mathisen, og har scrappet siden 2007, hvor jeg ved et tilfælde købte en hobbybog, der handlede om embossing på forskellige materialer. Her var også scrapbooking omtalt, og så var jeg solgt.
Jeg har altid været kreativ, men jeg er virkelig faldet for de mange muligheder, der er i scrapbooking, hvor det for mig nærmest er fri leg med maling, tuscher, stempler, papir og sværter.
Det er fortrinsvis kort, jeg laver, men også et mini-album af typen man bygger fra bunden, bliver det af og til.
Min stil er nok enkel men med et drys af bling, glitter eller for tiden guld.
Jeg elsker alle former for stempler – også dem med dies til – og de der skal farvelægges, bliver farvelagt med ProMarkers eller Distress Ink. Ofte bruger jeg netop stempler og dies på mine kort, men jeg syntes også, det er sjovt, at bruge forskellige teknikker som fx. embossing, stencils, modelling paste eller andet.
Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Gitte og resten af teamet.”

ftz-collage

Og Tina – jeg kan kun sige at glæden er gensidig – jeg og team’et glæder os rigtig meget til samarbejdet.

Herover får I et lille sneak-peek af nogle af de projekter Tina har lavet, og dem vil vi præsentere i en række blogindlæg i de kommende dage  –  så glæd jer !!

 

/ Gitte

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Vi præsenterer nyt Design Team medlem: Tina

 1. Tillykke til dig Tina, glæder mig til at følge dig:)
  Også tillykke til Gitte, du er super heldig at du har sådan et dygtig design team.

 2. Tillykke til dig Tina, glæder mig til at følge dig:)
  Også tillykke til Gitte, du er super heldig at du har sådan et dygtig design team.

 3. Hvor lyder det bare rigtig godt. Glæder mig til at følge med og se, hvad du har tryllet frem.

  Farvelægning er en af de ting, jeg rigtig gerne vil lære

 4. Hvor lyder det bare rigtig godt. Glæder mig til at følge med og se, hvad du har tryllet frem.

  Farvelægning er en af de ting, jeg rigtig gerne vil lære

 5. Hejsa Tian
  Hvad hed denne bog du havde læst og hvem har skrevet den ?
  Mona

 6. Hejsa Tian
  Hvad hed denne bog du havde læst og hvem har skrevet den ?
  Mona

Comments are closed.