TEMA – Lag på lag: Maja papir

Skrevet af KarinaHadsten

Jeg har kastet mig over mere lag-på-lag. Det er en teknik jeg eeeelsker og så har jeg endda her kombineret den med det lækreste papir fra Maja. Maja papir er mit absolut favorit-papir. Ufatteligt at hun igen og igen kan sende nye serier af fantastisk papir på markedet. Denne nye serie: Summer Crush.

Jeg har brugt 4 forskellige designs skåret i 4 firkanter i forskellige størrelser. Papiret er som altid dobbeltsidet, så der er et hav af kombinationsmuligheder. De fire stykker mønsterpapir er sværtet på kanten og kortet er afsluttet med lidt bånd og en lille tekst. Og så et par fantastiske svævende sommerfugle. Sommerfuglene er lavet af 2 forskellige dies – en til selve sommerfuglen og en til kanten.

kort

Her lige et lille kig tættere på kortet.

Kort2

Tak fordi du kigge med.

KarinaHadsten

One thought on “TEMA – Lag på lag: Maja papir

Comments are closed.