TEMA – Lag på lag: Layout

Skrevet af KarinaHadsten

Her er min fortolkning af temaet: Lag på lag. Jeg har lavet et LO med masser af lag. Både masser af lag mønsterpapir, men også masser af “lag” af forskellige stempler og stencils på baggrunden. Lad mig først vise et billede af det samlede LO. Da jeg så Maja’s serie fra Nyhavn tænkte jeg straks på nogle billeder, jeg havde liggende, som jeg havde taget i København. Billederne havde de skønne farvede huse, som matchede mønsterpapiret perfekt. Jeg har lavet baggrunden af 2 lag mønsterpapir, som er distresset i kanten. Det øverste af de 2 lag var meget lyst og med noget mønster. Det gav jeg lidt mere liv med forskellige stencils og stempler. Jeg har brugt følgende:

Stencil med cirkler, Stempler med bobler, Tekststempel, Stempel med noder.

Herpå lavede jeg en masse lag og stykker af forskelligt mønsterpapir – alle stykker blev distresset. Derpå billedet og så blev der pyntet forskellige steder med flere lag af pynt.

IMG_5799[1]

Herunder et nærbillede, hvor man kan se dels de mange lag af mønsterpapir og dels flere lag pynt – her i form af en halvtræramme, to lag blomst og en sommerfugl og så alt det løse ved siden af 🙂

 

IMG_5800[1]

Her endnu et nærbillede af de mange lag. Her er der bla. en lille bort sat ind mellem nogle af papirlagene.

IMG_5801[1]

Her et nærbillede, hvor man kan se stencil- og stempel-lagene. Stencil med cirkler, stempel med bobler og stempel med noder.

IMG_5804[1]

Og her endnu et nærbillede af stemplerne – her også tekststemplet.

IMG_5805[1]

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten