Julefolder af stort tag

Skrevet af KarinaHadsten

Til convention i Middelfart i starten af oktober lavede jeg denne julefolder, som make & take på Hobbybodens stand. Dog uden pynten med grangrene mm.

Julefolderen er lavet af et stort tag på ca. 4” x 8½”. Der laves en fold ved 2,25” og  5,75”.

Folderen sværtes i kanten og der stemples med forskellige baggrundsstempler. Her er brugt 2 forskellige – et med linier og et med stjerner. Men hvad som helst kan bruges. Faktisk kan det stempel med stjernerne ikke fås mere, da det er fra et firma, som er gået konkurs. Men jeg tænker dette stempel med sne/stjerner kunne bruges. Og ellers tænker jeg at disse splatter stempler ville være faktastiske: Hjerte splat og almindelige splat. Til striberne er brugt et stempel som dette notebook stempel. Men lad være med at sværte hele fladen, så man får den lidt rustikke version af motivet. Jeg kan godt li at stempelaftryk til baggrund ikke bliver perfekte. Disse Striber kan også bruges til baggrunden.

Hvis man ønsker at pynte videre, så er grangrenene skåret med Pine needle twigs fra Memorybox og stjernerne er ligeledes fra Memorybox og hedder Precious stars. Samme type findes også med hjerter, vanter, sommerfugle og blomster.

IMG_6246

Her et billede af det åbne tag. Der er sat et lille tag ned i lommen, hvorpå man kan skrive sin hilsen. Tænker at folderen her kan være super at bruge til pengegaver – den kunne også laves i en ikke-jule-udgave.

IMG_6245

 

– KarinaHadsten

2 thoughts on “Julefolder af stort tag

Comments are closed.