CHA 2016 – Dagen derpå

Selvom messen er slut, kan jeg jo godt lige vise lidt flere af de ting jeg oplevede undervejs.

image

Det ser ud til at polkaprikker stadig er et hit – både som de klassiske hvide prikker på farvet baggrund, og som metalfolie-print.

image

En lidt speciel ting på en af standende, var Bible Journaling, altså skriblerier og farvelægning i en bibel. Min første tanke var, at “det kan man da ikke” – jeg kom til at tænke på min konfirmationsundervisning i sin tid, hvor nogle i klassen fik skideballe for bare at lave æselører i salmebøgerne.
Men idéen er egentlig rigtig god. Jeg er ikke særlig troende selv, men tanken om at lave små skriblerier, tegninger og tekster, mens man reflekterer over det skrevne i bogen, er faktisk tiltalende. Det kunne jo sagtens gøres, hvis man har en digtsamling, sangbog eller andet, som man hele tiden vender tilbage til og læser i.

image
Faber-Castell havde disse her udstillet på deres stand – lavet med hhv. bingo-plader og spillekort – og formentlig en masse gesso, gel medium og farver. Flotte var de i hvert fald.

image
For dem der er i besiddelse af masser af washi-tape i forskellige farver OG en god portion tålmodighed, er her en idé til jer: Lav et klassisk kunstværk med små stumper tape på et lærred!

image

Hvem har sagt at et layout altid skal være så firkantet (det lilla i baggrunden er faktisk væggen!) – layout’et består af forskellige størrelser firkanter sat sammen.

image

En sød idé til en kalenderbog, lavet med den papirserie fra Graphic 45, som jeg fik hjem til butikken i forrige uge.

image

Jeg slutter af med nogle søde og sjove kort, som jeg stødte på undervejs.

Tak til alle jer, der har fulgt mig hele vejen rundt på årets CHA-messe – det har været skønt at vide, at der var nogle man kunne dele alle sine indtryk og oplevelser med.

/ Gitte

10 thoughts on “CHA 2016 – Dagen derpå

 1. Det der layout er da helt fantastisk!
  Tak for updates undervejs, håber du får nogle afslappende dage, og så tror jeg ellers vi er mange der glæder os til alle de nye ting begynder at vælte ind i din shop 🙂

 2. Tusind tak for turen, det har været rigtig hyggeligt at følge med, når man nu alligevel skal sidde/ligge stille uden det store at gøre, så det har været igtig spændende i det mindste at kunne følge alle nyhederne som snart kommer væltende hertil.
  Rigtig god tur hjemover, når det sker.

 3. Tak for all e de skønne informationer and billeder om alt den nye, Gitte, det bliver spændende at se hvad du har bestilt hjem !!
  God tur hjem til lille Danmark , igen 🙂

 4. Endnu engang tusind tak fordi vi måtte være med på turen herhjemme fra 🙂

  Tak for de hyggelige opslag…
  Håber du får en god og tryg tur hjem og får tid til at sluge alle de nye indtryk 🙂

 5. det har været super fedt at få lov til at følge din tur 😉 tak fordi du gav dig tid til at skrive så vi kunnen følge med 😉

  mvh kristine

 6. Jeg siger også tak for turen 🙂
  Utroligt overskud du har til at dele det med os.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad du har med hjem til butikken.
  God tur hjem 😀

  Mange hilsner Camilla

 7. Tusind tak for alle de fine opdateringer du har lavet til os, det har været spændende at følge, jeg glæder mig til at se alle de nye ting du får hjem til Samsø, – kan du have en dejlig hjemtur når den tid kommer. Mange hilsner fra Annelise Kristiansen.

 8. Din indtryks-konto må være fyldt helt op i disse dage. Det er nogle skønne billeder og forklaring du også har fundet tid til at sende hjem til os. Tusinde tak for det. Glæder mig til at se alt det nye der kommer til Danmark.

Comments are closed.