CHA 2016 – Så blev det sidste dag

Så nåede vi til messens allersidste dag, som er en meget stille dag, hvor der ikke er gang i ret mange demonstrationer eller make-and-takes længere.

image

Det er dagen hvor rigtig mange skal nå at lægge deres sidste ordrer, og jeg spottede da et par stykker undervejs, der drønede rundt med panik i blikket for at nå det hele.

Jeg har fået bestilt rigtigt mange nye lækre ting hjem, som vil komme strømmende til butikken i de kommende måneder.
Der er både kende klassikere i nye versioner – og så er der et par helt nye mærker, som jeg ikke har haft i butikken før. Men det skal I nok høre mere om, når det hele engang ankommer.

På papirfronten kan jeg godt afsløre, at der kommer noget supersødt baby-papir, et par lækre herreserier samt lidt forskelligt, så der både er lidt til vintage / shabby shic, lidt til CAS-stilen og så noget af det mere sprælske.

Karina Beck fra design-team’et lokkede mig til at kigge på Amy Tangerine’s nye serie, og den kommer som både kit og som 6×6″ blokke.
Amy viste på skitser på standen, hvordan nogle af papirerne var blevet til – og hun var sød også lige at stille op til fotografering.

image

Det er lidt sjovt at se de store forskelle der er på, hvordan en stand bygges op. Nogle af firmaerne, især mange af dem fra fjernøsten, er meget systematiske og har en masse ting hængende på snorlige rækker, mens de selv sidder ved et langt bord foran, for at tage mod ordrer.

Og så er der andre, som gør virkelig meget ud af det.
Her er det Eileen Hull, der havde stillet en mini-campingvogn op på standen, og hos et andet firma lige overfor, havde de bygget et stykke borgmur op – med drage og det hele. Den flotte gulvbelægning der ligner rosenblade, er fra blomsterproducenten Petaloo’s stand.

image

Spellbinders er som altid noget helt for sig selv. Deres stand er altid helt fantastisk flot bygget op.
Prøv f.eks. at se deres forskellige temaer, til bl.a. fester og bryllupper.

image

image

Graphic 45 gør det også altid med stil  –  al personalet er iført de flotteste outfits, og de udstiller enormt mange flotte ting lavet med alle de nye papirer.

image

Men må alligevel  indrømme, at da klokken var hen ad halv-to (messen slutter klokken to den sidste dag), så var jeg også ved at være godt mæt af det hele – og efterhånden lidt træt af at traske rundt på de syntetiske gulvtæpper i den tørre luft i hallen.

Så jeg smuttede tilbage på hotellet med mine farvekort, skiftede til stumpebukser og sandaler og susede ud i det skønne californiske solskin, hvor temperaturen i mellemtiden havde sneget sig op på hele 22 grader og hvor solen bagte fra en skyfri himmel (lidt paradoksalt sat i forhold til de 4-5 grader der var i morges, da jeg gik hen for at spise morgenmad).

De to næste dage vil jeg prøve at holde lidt fri og ikke tænke ret meget på hverken virksomhed eller hobbyartikler – den seneste måneds tid har været ret travl for mit vedkommende, først med julehandel, derefter forskellige regnskabsgøremål i forbindelse med årets afslutning, foreberedelse og pakning til rejsen og så de sidste seks dage i rap med kurser og messe.

Tak for at I har læst med og fulgt mig på min tur.
Måske sniger der sig et ekstra blogindlæg ind i morgen – for jeg har stadig en del billeder, som jeg gerne vil vise jer.

11 thoughts on “CHA 2016 – Så blev det sidste dag

 1. Tak for alle de flotte billeder du har lagt op. Jeg har virkelig nydt at se nogle af alle de fantastiske ting du oplever.
  Det er så velfortjent med et par feriedage – håber du kommer til at nyde dem og oplever noget rigtig sjovt.
  Fortsat god tur 🙂

 2. Hold da helt op sikken en rejse vi har været på her med alle de fantastisk lækre ting, vi har fået serveret. Man kan næsten ikke rumme det hele, så det er nok godt, at der går lidt tid før det hele begynder at lande, så man kan få det hele til at synke lidt mere ind og finde ud af, hvad der passer bedst til ens egen stil og genre før man køber løs. Men hvor har det været fedt at følge med her fra sidelinien af.
  Håber du nu får et par super fede dage derovre, hvor du bare nyder livet og hvad DU har lyst til at se. Så rigtig god fornøjelse herfra.

 3. Tusind tak for alle de skønne blog indlæg, det så hyggeligt at få lov at kikke med herhjemme fra 🙂
  Glæder mig til at se hvad der lander i shoppen den næste tid 🙂

  Jeg håber du tager dig nogle velfortjente dage med hygge kun for din egen skyld og nyder det i fulde drag 🙂

 4. Hold da op nogle flotte stande !!!! Kan godt forestille mig at du må være godt “mæt” af indtryk m.m. Håber du for et par gode feriedage og glæder mig til at se hvilke ting du er faldet for når de begynder at komme 🙂
  Tusind tak for de dejligt lange og billede fyldte beretninger 🙂

 5. Det er jo fuldstændig fantastisk det hele, jeg kan godt forstå du er både træt og mættet af alle de nye mange skønne ting du har set, du fortjener at slappe fuldstændig af og hygge dig de næste dage og tak for dine blogindlæg, det har været super at følge lidt med:)
  Gode fridage og god tur hjem:)
  Knus Annette

 6. Det har været rigtig dejligt at følge med i din indkøbsrejse med alt det nye du køber hjem til os….der er ihvertfald flere ting og sager jeg glæder mig til du får hjem.
  Fortsat rigtig god tur og nyd dine fridage. Det er velfortjent.

 7. Jeg kan godt forstå, hvis du er træt efter så mange indtryk. Nyd nu de sidste timer derovre.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du har fundet til os. Ikke mindst de lækre sager fra Amy ; )

 8. Man må sige fantasien fejler ikke noget med hensyn til opbygning af stande. Det må da virkelig tiltrække både gamle og nye kunder. Det må være svært at vælge, hvad der lige vil blive det store hit hos kunderne i DK. Heldigvis har du efterhånden god erfaring. Glæder mig til at se, hvad der dukker op i butikken.

  God hjemtur når du kommer dertil.

 9. Tak for dine blogs. Der har været skønt hver dag at åbne bloggen og se hvad du havde valgt at dele med os. Glæder mig til at se de nye produkter. Gode ferie dage til dig.

Comments are closed.