Jul hele året 2016 – Januar

Operation Skriv Hjem bloggen, har de igen i år en udfordring med at lave julekort hver d. 24. i måneden.
Den har jeg tænkt mig at deltage i i år, for det er en god måde at få lavet lidt julekort løbende.

2016-01-24-12.34.37

Samtidig er det en kærkommen lejlighed til at få brugt noget af alt det man har liggende i forvejen, så man kan tillade sig at købe lidt nyt, når alle de lækre julesager begynder at dukke op hen på sensommeren og i efteråret,
Til kortet her har jeg brugt forskellige ting fra gemmerne, og hvis blot de får lidt sværte i samme farve i kanten, så passer tingene endnu bedre sammen.

Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå med at få lavet julekort hele året, men jeg tror der kan komme nogle sjove og lidt anderledes kort ud af det, hvis man lader sig inspirere af årstidens farver og stemninger.
Denne gang er jeg bl.a. blevet inspireret af al den sne der kom hos os i går, lørdag (men som faktisk allerede er smeltet igen i dag).

5 thoughts on “Jul hele året 2016 – Januar

  1. Hej Gitte. Tak fordi du leger med hos OSH i vores “Jul den 24. hver måned”. Fint og romantisk kort der lige får et frisk spark med den lap hessian. GOD ide. Kh fra HQ =0)

  2. Det er et super flot kort.
    Skøn ide med at lave et julekort hver den 24, jeg var tæt på at få stress i år, var slet ikke i god tid, det kunne dette jo være løsningen på:)

  3. Er det ikke bare skønt, at få brugt noget af det man har liggende. Og vi er vist nogle stykker som har riiiiigeligt liggende hist og pist 😉
    Pragtfuldt julekort, Gitte.

Comments are closed.