Nytårsudfordring til Design Team’et: Godtesen’s input

Så blev det min tur til at tænke lidt over året der gik – og året der kommer 🙂

Top-3 – Favorit projekter

Jeg fik fingre i nogen af de største tags fra Tim Holtz tidligere på året, og det kom der blandt andet dette minialbum ud af. Papiret er fra Riddersholm, og ellers er der brugt distress ink og diverse dims.

images

I sommer havde en af mine gode venner sølvbryllup, og sammen lavede vi invitationerne til festen. Embosset hvid karton der har fået en god gang grøn distress ink, sat op på et grønt stykke karton som efterfølgende er monteret på et hvidt kort.

invitation

Resultatet af layout konkurrencen fra convention er jeg vældig tilfreds med, det vandt såmænd ikke men det gør det ikke grimmere 🙂 billederne er fra blomsterkurset i august.

layout

Top-3 – I hjertet gemt
Desværre har jeg ikke haft så meget overskud til at følge med på hobbyfronten i det forgangne år,  men et af de produkter jeg har taget med hjem i år er Tim Holtz’s lækre julestempler, dem har jeg brugt til både julekort og nogen af de juleting i har set her på bloggen. Jeg er helt vild med hans stempler.

Scrap i Ejsing og convention er arrangementer jeg sørger for at deltage i. Jeg kan faktisk ikke helt huske hvornår jeg var med første gang, men det er fantastisk med et par dage hvor man kan koncentrere sig 100% om sin hobby og samværet med en flok kvinder der er lige så vilde med det som mig 🙂

Make-and-takes. Om det er på convention, scrap i det jyske eller da jeg hjalp Gitte ved Kreative Dage i Fredericia så nyder jeg i den grad at være med til at lave make-and-takes ved diverse arrangementer. Dels fordi det er utroligt hyggeligt at sidde og lege sammen med en flok glade kvinder, og dels fordi det at formidle ideer giver lige så meget tilbage som jeg giver… mindst.

Top-3 – Nytårs-ønsker
Det jeg ønsker mig allermest i 2016 er TID. Tid til at følge med i hvad der sker på hobbyfronten og til selv at lave hobby aktiviteter. Det har været knebent i det forgangne år, så jeg håber det ændrer sig til det bedre i 2016.

Skulle nogen opfinde nogen nye magiske artikler til opbevaring af hobbyting så ville det være herligt. Især mine stempler er et rod. Jeg syntes konstant jeg arbejder på at omorganisere mit hobbyrrum 🙂

Genopfriskningskursus til Silhouette Cameo. Jeg har haft den stående i lang tid, og min svigerdatter bruger den flittigt – men jeg kan ikke rigtig få taget mig sammen til at komme i gang. Nu er jeg imidlertid kommet i gang med at sy igen, så det kunne være sjovt at designe noget til at stryge på kjoler og den slags.

Et rigtig godt nytår til jer, vi “ses” i det nye år.

 

Gitte – aka Godtesen