Nytårsudfordring til Design Team’et: Karina – Top 3

Gitte har igen i år udfordret Design Teamet til at lave en Top 3. Kategorierne er favorit projekter, i hjertet gemt og nytårsønsker.

Det er svært at vælge til og fra, men her er min Top 3.

Top 3 – mine favorit projekter i 2015.

Det første projekt, jeg vil vise, er et layout med min niece Liva. Jeg er glad for det her projekt, på grund af teknikken. Jeg brugte for første gang Sketch pennen i Silhouette maskinen. Så hele baggrunden er tegnet med pennen og alle de små blade er skåret på Silhouetten og limet på. Det var et stort arbejde, men jeg blev rigtig glad for resultatet.

_DSC0114

Det næste projekt er også et layout. Denne gang med min nevø og niece. Her har jeg lavet min egen stencil på Silhouetten, arbejdet med Gelatos på baggrunden og lagt Texture Paste igennem min Stencil. Derudover er jeg rigtig glad for billederne.

_DSC0200

Sidste projekt tænkte jeg skulle være et kort, men det var svært, for jeg har lavet rigtig mange, og hvorfor det ene frem for det andet.

Jeg har ofte lavet kortet i hovedet før jeg begynder, men det her blev til ved en tilfældighed. Jeg havde nemlig skåret sommerfugle ud på Big shotten til et andet kort og farvelagde sommerfuglene med Copics. Det der så opstod på papiret nedenunder, blev jeg straks inspireret af. Jeg tilføjede lidt og endte faktisk med at blive mere glad for det her kort, end det jeg startede med.

_DSC0210

Top 3 – I hjertet gemt.

Hvad er dine bedste minder fra 2015? Er det et produkt, en begivenhed eller noget helt andet?

Det bedste jeg ved ved min hobby er at dele den med andre, som også synes at et stykke papir eller andre produkter kan være hel fantastiske. Jeg elsker, at scrappe med mine scrap veninder. Vi er 4-5 stykker der mødes og scrapper sammen engang imellem og det er noget af det bedste jeg ved.

I år fik jeg endelig sparet sammen til en Silhouette Cameo. Den har været flittig brugt og jeg har masser af ideer til fremtidige projekter.

Jeg fik også investeret i en Misti, som er til at stemple med. Jeg synes ellers, at det gik meget godt med at stemple med hel almindelige akrylklodser, men nu kan jeg slet ikke forstå, at jeg har kunnet leve uden ; )

 

Top 3 – Hvad kunne du godt tænke dig der kom frem i 2015?

Jeg kunne godt tænke mig nogle overskuelige opbevarings systemer. Jeg scrapper i stuen og det står over det hele.

Det kunne også være godt med en god løsning til at fotografere om vinteren. Jeg synes godt nok, at det kan være svært, at få de rigtige farver frem på de ting der skal på bloggen.