Nytårsudfordring til Design Team’et: Lina – 3 nytårsprojekter

Da jeg stort set ikke har været kreativ i hele 2015, har jeg ikke engang 3 projekter at vælge imellem, til nytårsudfordringen. Derfor valgte jeg et lidt andet ‘spin’ på opgaven, og fandt 3 projekter på nettet, jeg rigtigt godt kunne lide. Jeg har fulgt originalerne relativt tæt, dog stadig med mit helt eget ‘take’ på ideerne.

hb_01_01

1. projekt er et kort af Nichol Magouirk. Du kan se originalen her. Jeg har allerede lavet et par forskellige af disse kort. Synes de bliver super søde, og det er en fantastisk undskyldning for at få brugt nogen af mine Lawn fawn stempler:

Jeg har brugt følgende fra shoppen: Let’s Roll, Sunny Skies, Sunny Skies Dies, Up and Away, Up and Away dies.

hb_01_02

2. projekt var en ide jeg så hos Jennifer McGuire. Jeg har desværre ikke noget direkte link til kortet, da det var et eksempel hun viste i en af hendes 2015 favorit videoer (hvor hun viser sine favorit ting gennem sidste år). Og nu kan jeg ikke finde videoen igen. Som jeg husker det originale kort, stod der ‘Hello’ henover vinduet. Jeg valgte et noget mere Valentin præget tema.

 

Og her er links til nogen af de produkter jeg har brugt fra shoppen: Fuse Tool, POW Glitter paper, Heat Resistant Acetate, Artemio folie pakke, Silhouette folie.

hb_01_03

3. projekt er af Kristina Werner. Hun er altid en kæmpe inspiration for mig. Så mange utroligt flotte og ofte meget farverige kort. Mit ligger meget tæt op af hendes original, som du kan se her. Helt sikkert en stilart jeg kommer til at lave en del af. For det første for jeg rigtigt hygget med mine stempler og farver, for det andet er det et klassisk flot kort, der kan bruges til mange forskellige situationer.

Og så lige lidt links til nogen af de produkter jeg har brugt: Vintage Flowers, Dotted Fronds, Stamp Positioner.

Tusind tak fordi du kiggede med. Håber du også blev lidt inspireret til det nye år.

/Lina