Nytårsudfordring til Design Team’et: Lissy – Året der gik ….

Da Gitte gav os udfordringen med vore projekter i årets løb, var det første, der lige dukkede op i mine tanker SILHOUETTE, SILHOUETTE og atter SILHOUETTE….. jeg synes lige umiddelbart det var det eneste, jeg havde lavet i årets løb 😉

Men det er det jo ikke helt, kan jeg se, når jeg kigger bagud på min blog…. og skal jeg vælge blandt ikke silhouette projekter må det blive disse to kort

TOP 3

Gelatos blomst.

Dette er lavet med stempel påført Gelatos farver, som jeg synes giver en flot effekt

solnedgang....solnedgangDSCN2398

Og så denne teknik, hvor man distresser, stempler og tegner på sit kort…. synes det er utrolig, hvad man kan få frem af natur på denne måde

 

ferrero Rocher æske

Denne æske lavet på silhouetten var der, hvor jeg rigtig fik lært at lave æsker ved hjælp af weld og crop ( tak Gitte Grønfeldt ) og en god you tube video, som har gjort det nemmere at lave flotte lukninger på æsker 🙂

 

MINE BEDSTE MINDER

Når vi snakker scrap relateret, er det alle de hyggelige aftener ( nogle gange også hele dage )  hvor vi i scrapklubben leger med Silhouetten/ Cameoen og jeg hjælper de andre med at designe kort og æsker i vore Silhouette Studio program. Og de der ikke har en Silhouette, hygger vi os også sammen med på kryds og tværs i lokalet.

Og så også de mange timer, jeg sidder herhjemme og leger med programmet….. hygger mig bare med at designe både til mig selv , og til alle som spørger om jeg ikke lige kan lave en fil til forskellige æsker mm.

 

NYTÅRSØNSKER

( også scrap relateret ) Har jeg ikke så mange af….. blot at vi alle har det godt, og at vi hygger os med vores store passion SCRAP og kan dele  vore erfaringer og ideer med hinanden

 

Ønsker jer alle et rigtigt Godt Nytår

 

 

 

2 thoughts on “Nytårsudfordring til Design Team’et: Lissy – Året der gik ….

  1. Du er også bare kanon dygtig med den Silouette Lissy, men da det ikke lige er min stærke side ser jeg nok ikke så meget efter det, men jeg er bare helt vild med det andet af dine kort her, det er simpelthen bare noget så flot, og det gad jeg godt prøve en gang.
    Godt nytår til dig også.

    1. Tak, Maryann 🙂

      På you tube kan du se mange videoer om hvordan du distresser sådanne kort, så det er bare at gå igang

Comments are closed.