Et af mine første stempler

hortensia...hortensiaDSCN3244

…. er dette Hortensia stempel. Tror aldrig jeg bliver træt af den, da det også er en de blomster i haven, jeg synes er så smuk.

Her har jeg skåret 3 stykker karton … det ene 1 cm smallere end det andet. Satte dem løseligt fast over hinanden og  distressede så med Shabby Shuters, Scattered Straw og Weathered Wood distress inks… mistede lidt vand på.  Stemplede hortensiaen med Hero Hues chalk ink, Night… og samme farve brugte jeg til at sværte kartonet, som jeg har sat fast imellem hvert billed, så farven matcher blomsten.

 

God dag til jer!!!

 

3 thoughts on “Et af mine første stempler

  1. nej du bliver aldrig træt af det stempel, har set dine kreationer med det mange gange. skønt når man forelsker sig i noget og det hænger ved. super fint

  2. nej du bliver aldrig træt af det stempel, har set dine kreationer med det mange gange. skønt når man forelsker sig i noget og det hænger ved. super fint

Comments are closed.