Nye stempler fra Altenew

Jeg har netop modtaget de nye stempler fra Altenew, bl.a. nogle af dem vi brugte på kurset jeg var på, da jeg var på CHA-messen og hvor søde Yana Smakula underviste.
Det første kort er lavet med sættet Brush Art Floral, hvor de stemplede motiver kommer til at ligne penselstrøg.
Roserne er stemplet i to forskellige røde nuancer, og bladene er bagefter stempler på, sådan lidt tilfældig i to forskellige grønne nuancer.

image

yana-kursus2

Til det andet kort brugte vi stempelsættet Peony Bouquet.
Her kan det rigtigt ses, hvad en komplementærfarve kan gøre for et motiv. De gule bær giver nemlig den blå farve et ekstra løft. Det er noget jeg selv prøver at huske på engang imellem – hvordan en ganske lille detalje i en modsat farve, kan fremhøve resten af motivet.

image

Blomsterne er stemplet i forskellige blå nuancer, og som det kan ses, så var jeg den første til at bruge stempelsættet, med det resultat at stempelsværten nåede at samle sig lidt i dråber, fordi jeg samtidig sad og fumlede lidt med det og var for længe om at stemple. Derfor fik blomsterne den sjove leopardplettede farve, som jo egentlig ser ganske sjov ud

yana-kursus1
Tekststemplerne til begge kortene stammer fra sættet Painted Inspirations.

One thought on “Nye stempler fra Altenew

  1. Lækre kort – har især en svaghed for stempelsættet brugt på nr. 2 kort…..uf det er altså flot! Tak for tippet om komplementærfarver – det har jeg ikke tænkt bevidst på.

Comments are closed.