Nyt medlem af design team’et: Else

Jeg har valgt at udvide design-team’et med to ekstra medlemmer.
Det første nye medlem skal I hilse på i dag  –  nemlig Else Slipsager Petersen.
Jeg var superglad, da Else sagde ja til at komme med i team’et, for hun er utrolig dygtig og meget alsidig i sin stil. Så herfra skal lyde et stort VELKOMMEN – jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet.
– Gitte

IMG_6103

Og så vil jeg ellers overlade ordet til Else selv i denne præsentation:

 

Mit navn er Else Slipsager Petersen – på de fleste forums bare kaldet slipsager.

Jeg har vel egentlig altid scrappet, har klistret billeder, kvitteringer, billetter mm på farvet karton dog uden at vide at det var at scrappe . I 2006 opdagede jeg at det var scrapbooking, at der var andre i Danmark som gjorde det samme og at der var butikker som solgte det mest fantastiske mønster papir mm.

Siden da har scrapbooking været min lidenskab og også mit middel mod stress i en travl hverdag. I starten var det næsten udelukkende layout jeg lavede. Men efterhånden laver jeg både Layouts, minialbum, altered ting men dog flest kort. Som noget nyt er jeg også begyndt at lege med lidt mixed media malerier.

Jeg ved ikke om jeg har en speciel stil,  laver meget forskellige ting lige fra CAS til vintage. Men jeg nyder nok mest når jeg rigtig kan tilføje mange lag, detaljer og pynt. Jeg kan også godt lide at bruge forskellige teknikker, lige nu er masker, model paste og embossing nok mine favoritter. Og så elsker jeg simpelthen dies og de mange muligheder for at lave pynt i de helt rigtige farver. Jeg har nok også en forkærlighed for brune og turkise farver og papir der er mere vintage.

Jeg glæder mig til nye udfordringer hos Gitte og hendes fantastisk dygtige design team.

2015-03-22 18.26.35

2015-04-05 10.18.49

2015-04-06 17.05.21

2015-04-07 19.35.14

2015-04-12 15.02.06

2015-08-30 19.54.29

 

P.S.
Går du selv med en drøm om at komme med i vores design team eller måske at få nogle indlæg på bloggen som gæste-designer, så er du altid velkommen til at sende en “uopfordret ansøgning” på blog@hobbyboden.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og gerne med links eller fotos med ting du har lavet.

– Gitte

 

5 thoughts on “Nyt medlem af design team’et: Else

  1. Lækre ting Else har lavet. Jeg glæder mig til at følge med i alt det nye 😀
    Dejligt med nye medlemmer, så vi andre rigtig kan blive inspireret 😀

  2. Tillykke til Else og jeg glæder mig til at se mere – Det er dejligt at se flere og flere dansker gå igang (eller komme frem ) med de samme ting som også interessere mig.

    Tillykke, Else og velkommen 😀

  3. Tillykke til både Else og Hobbyboden. Jeg glæder mig til at følge med her på bloggen. Super lækre kort og LO du har lavet Else.

  4. Tillykke til Else med jobbet. Og til Hobbyboden med at have fået Else som DTmedlem.
    Hun kan netop det hele i flere stilarter. Og altid lige flot ! Så det bliver spændende at se mere fra Elses hånd her.

Comments are closed.