TEMA – kraft/kvist: Coffee with a Friend

Da jeg var i USA i sidste måned, var jeg også inde og kigge i hhv. en stor Michaels butik og i en stor Jo-Ann’s butik. Det er begge kæder á la Panduro med alt muligt hobby, men bare mange gang større.
I Jo-Ann’s faldt jeg for kaffe-stemplet, som jeg har brugt på disse kort (jeg har efter hjemkomsten også skaffet det hjem til butikken, for det er da ikke til at stå for, når man som jeg er kaffe-drikker).

coffee1

Baggrundene er lavet på akvarekpapir (watercolor cardstock) og Distress Ink, som jeg har sværtet på med et Ink Tool.
Herefter har jeg taget en lille smule vand på fingrene og sprinklet det ud over farven. På den måde kommer der nogle spændende ‘blege’ pletter, der hvor vandet skubber farven væk.
Til sidst er kortene pyntet med lidt klare pailletter.

coffee-2

coffee-3