TEMA – kraft/kvist: Kraft karton

Gitte har denne gang udfordret Design teamet til at bruge Kraft Karton.

Det er sjovt, for 2-3 år siden kunne jeg nærmest ikke lave kort uden at bruge Kraft Karton. Så gled det lidt i glemmebogen, så jeg blev helt glad, da Gitte skrev denne her udfordring til os.

Jeg bruger altid Bazizill Classic Karton. Jeg ved, det er noget dyrere end det man kan få i store stakke, det der hedder kvist, men det her er dejligt glat i overfladen og lækkert at stemple på og så har det en flot varm glød. Jeg fandt så forskellige dies i gemmerne og standsede ud i hvidt, guld og kraft. Alt er sat på 3D puder for at få dimention. Det kan i se på detaljebillederne.

Og så til dagens kort.

_DSC0411

_DSC0414

_DSC0410

_DSC0415

_DSC0412

_DSC0413

God dag til jer.

Karina

3 thoughts on “TEMA – kraft/kvist: Kraft karton

Comments are closed.