TEMA – Revede/flossede kanter: Et mixed media kort

Flossede kanter er en af mine favoritteknikker – både når det kommer til kort og når det kommer til layouts. Her har jeg lavet en baggrund med sværte, spray, stencilteknik med texture paste og lidt stempling. Baggrunden blev lavet som et større stykke og skåret ud i mindre. Det er en god måde at få lavet noget meget tilfældigt. Ellers har man tit en ide om, at der skal være noget i det ene hjørne og bliver for styret af det. Baggrundsstykket har jeg flosset med en distresser og monteret på et stykke mørkebrunt karton, som også har fået flosset kanten.

Jeg har pyntet med nogle grene og et bånd + et tag, som her blot er en firkant skåret på skæremaskinen og også her flosset i kanten.

IMG_1391

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her et nærbillede af tag’et med teksten.

IMG_1392

Og endnu tættere på, så man kan se de flossede kanter. Nogle gange bruger jeg at flosse OG sværte kanterne. Men jeg bliver mere og mere glad for at lade den flossede kant være som den er. Den lyse kant det giver kan jeg rigtig god li.

IMG_1396

 

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

One thought on “TEMA – Revede/flossede kanter: Et mixed media kort

  1. Hej Karina
    Jeg er helt vild med dit kort. Hvilken type papir har du brugt (det hvide) .
    Jeg har ikke så meget erfaring i denne verden er først lige startet, så jeg benytter meget Gittes hjemmeside til at få gode ideer til materiale brug.
    Vh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.