TEMA – Revede/flossede kanter: Vesterhavs layout

Til Convention i Middelfart var en af layout konkurrencerne en super lækker skitse. Jeg elsker skitser, de er en god inspiration. Så jeg valgte at lave et layout med et skønt billede fra Thorup Strand.

Igen har jeg brugt papir fra Riddersholm- Newport. Det passer jo lige til det maritime tema. Og jeg har distresset alle sider for jeg elsker det look som det giver.

DSC09872 Jeg går altid hårdt til værks når jeg distresser siderne og det gør ikke noget hvis jeg kommer til at rive lidt. Det kan nemlig bruges som en del af pynten. Her har jeg pyntet med et lille sneglehu og lidt ostelærred.

DSC09875

 

Jeg har brugt model paste og en maske et par steder på layoutet  der har jeg placeret et par cluster med pynt.jeg har også brugt en lille stump drivtømmer fundet på stranden. Under har jeg brugt en stump fiskenet og lidt ostelærred.

Når jeg laver cluster  kan jeg godt lide at der er lidt forskellige faconer. Ex når jeg vælger blomster vil jeg vælge forskellige størrelser, farver og facon. Og så er det en god idé at tilføje nogle andre slags pynt – her skaller og sneglehuse.

DSC09877

Foroven har jeg placeret en lidt mindre cluster. Opbygninger er laver på samme måde, den er bare ikke så stor.

DSC09879

 

Håber I blev inspireret

Else