Tema – Watercolor/vandfarve: Gelatos og modelling paste

Jeg fik fingrene i en pakke Gelatos tidligere på året, og det er altså et ret sjovt legetøj 🙂 De første par eksempler på ting man kan lave med dem kommer her.

Hvis du skraber en lille smule af farven af med en kniv, så kan du blande den i en gang modelling paste og skabe din egen farvede udgave. Sørg for at arbejde det grundigt ind i pasten så de små stykker er helt opløst. Det giver en virkelig lækker mættet farve, og så kan du jo lave en paste der passer lige til baggrunden. Her har jeg haft gang i en lækker olivengrøn farve brugt med en Memory box stencil på hvidt karton.

IMG_1598

Du kan naturligvis også bruge det ovenpå modelling paste som andre farver. Her har jeg så valgt at lave baggrund med modelling paste og en stencil fra Crafters Workshop. Derefter har jeg påført to blå farver og en grøn direkte på kartonet, og til sidst taget en vådserviet og forsigtigt arbejdet farverne ind i hinanden. Husk at når du gør dette skal du starte med at arbejde med den lyse farve, og skifte til et rent sted på servietten når du skifter farve.

Ved at bruge denne teknik bliver det en mere mættet farve da den ikke får tilføjet så meget vand som hvis man bruger en mister.

IMG_1597