Tema – Watercolor/vandfarve: Dyppeteknik

Jeg har leget lidt med watercolor i form af distress inks.

Watercolor

Jeg har gjort det, at jeg har taget 2-3 farver og trykket noget sværte ud på et stykke genbrugeligt bagepapir. Derefter fik det et par sprøjt vand med en mister. Og så var det bare, at dyppe noget hvidt karton i vandfarven. Jeg brugte 2 forskellige kvaliteter papir. Den ene slags var med blank overflade og den anden var mat. Man opnår meget forskellige udtryk med de to forskellige slags papir, da det matte papir suger farven mere, hvorimod det blanke giver mulighed for at det kan løbe. Jeg brugte kortbaser på 14 x 28 cm til min vandfarve-leg. Da stykkerne var tørret klippede jeg dem ud i mindre stykker og satte dem på en farvet matte i karton, som matchede de farver, som var på vandfarve-papiret. Baggrunden blev derefter monteret på et hvidt kort og pyntet med tekst og pynt.

 

Fantastisk måde at få lavet en masse spændende kort. Samme koncept, men vidt forskelligt udtryk i kortene, så de bliver unikke selvom de er lavet af det samme stykke papir.

Sommerfuglen er skåret med en sommerfugl fra dette Tim Holtz sommerfuglesæt.

Silhouettegrenene er skåret med dies fra dette Tim Holtz Wildflower sæt.

 

 

Tak fordi du læste med – håber det kunne inspirere.

– KarinaHadsten

4 thoughts on “Tema – Watercolor/vandfarve: Dyppeteknik

Comments are closed.