Tema – Watercolor/vandfarve: Kort med gelatos

Til convention fik jeg endelig købt de første gelatos farver. Jeg blev så imponeret af alle de muligheder Gitte Ottosen viste til make & take  med Gelatos. Jeg købte et start sæt med 10 farver samt et sæt med guld, sølv, sort og hvidt.

Jeg havde en ide om at de kunne bruges til at lave regnbue mønster med. Jeg har malet streger med de forskellige farver og derefter sprayer med lidt vand. Vandet har jeg brugt til at blende farverne lidt sammen. Oven på regnbuen har jeg stemplet med et af de lækre nye stempler fra Kaiser Craft.

DSC09857

Efter at have laver det første regnbue kort tænkte jeg atj eg ville prøve med lidt færre farver og på den anden  led. Er så vild med Kaiser Craft crackle stemplet.

DSC09854

 

De bliver også rigtig fine ved at bruge samme farve nuancer.

DSC09858

 

Man kan også sagtens lave samme effekt med ex distress ink eller andre vand farver.

Håber I kan  bruge ideen.

Else