Tema – Guld: Min fine planner

Jeg er hoppet med på Plannerbølgen 🙂 syntes simpelthen den virkede så hyggeligt, og at det var til at få overskuet at lave en dagbog – mit første forsøg med Project Life gik ikke så godt. Derfor har jeg købt denne fine Planner fra Heidi Swap. Jeg brugte det meste af Convention til at få den startet op, havde heldigvis læst lidt lektier inden så jeg vidste hvordan det var smartest at printe billederne… dog havde jeg ikke lige tænkt på om de skulle være portrait eller landscape!

IMG_2100

Der er masser af guld i denne planner, både på forsiden, på fanebladene og i det tilbehør man kan købe til dem. Jeg tænkte desværre ikke så langt at bestille tilbehør den dag jeg bestilte planneren, så derfor er der ingen datoer på siderne… men det kommer 🙂

FullSizeRender

FullSizeRender_4

Jeg har valgt primært at bruge hvad jeg nu har af dims allerede, selvfølgelig skal der indkøbes nogen af de frygteligt lækre ting der er i serien – men det er også oplagt at få brugt nogen af alle resterne fra andre projekter der ligger og fylder op.

Roserne du kan se ved billederne her er lavet med de lækre stempler fra Altenew hvor man kan lave lag på lag. Jeg testede dem på både blankt karton og akvarelpapir og de bliver meget forskellige.

FullSizeRender_1

Jeg købte også et sæt stempler med tekster som f.eks den ovenfor med “I was here” tekster man kan bruge der hvor man lige mangler et billede, sættet er fra Technique Tuesday

FullSizeRender_2

Samtidig købte jeg stempler med små motiver fra Lawn Fawn som kan symbolisere aktiviteter, f.eks de små håndvægte der indikere at jeg har været inde og træne (eller ude og gå) 🙂

FullSizeRender_3

Men jeg stoppede ikke der! Jeg har et stykke tid tænkt på at jeg savner overblik når jeg kun har alle min aftaler i telefonen, savner lige at kunne slå op og se en hel uge eller en hel måned. Samtidig ville jeg gerne have et sted at skrive dagbog undervejs, jeg er en del ude og rejse og der er den store planner bare lidt stor at have med. Så jeg fandt hurtig en undskyldning for at købe den lille planner fra Websters pages.

Den blev naturligvis indkøbt i lilla 🙂

FullSizeRender_5

Jeg valgte at købe en tom planner og så købe små kits der dækkede mit behov. Jeg har købt en månedsoversigt, en ugeoversigt og så et par små note kits.

FullSizeRender_6

Kuglepennen du kan se på billede har min svigerdatter skaffet mig, den kan nemlig viskes ud! skønt når planer har en tendens til at ændre sig. Denne planner bruger jeg altså slet ikke til scrap, jeg bruger den som vi brugte kalendere før vi fik smartphones 🙂

FullSizeRender_7

Så kan jeg samle op på min hverdag i den, og når jeg har tid og ro til det så kan jeg få scrappet den anden planner “rigtigt”. Og ja jeg ved det er frås og noget pjat…. men det er lækkert og hyggelig pjat 🙂

tak fordi du kiggede med.

Gitte O – aka godtesen

2 thoughts on “Tema – Guld: Min fine planner

  1. Super god ide Gitte O,
    Vil du fortælle lidt mere om at printe billeder ud ?
    På hvad
    Størrelse
    Program osv

  2. Du skrev at du ikke lige havde helt styr på landscape og portrait billeder, men jeg synes nu bare det er fedt med lidt forskelligt – og at portrait billederne så går lidt ud over dagens plads er lige meget. Det giver lidt rod på den fede måde.

Comments are closed.