Tema – Guld: Varm embossing på sommerfugle

Da vi fik temaet GULD havde jeg straks en idé om, at jeg ville lege med Inka Gold på nogle sommerfugle. Men oh ve oh skræk – min Inka Gold er blevet væk. Så måtte jeg jo finde på noget andet, så jeg legede i stedet med noget guld embossing. Jeg arbejdede dog videre med ideen med sommerfugle.

Jeg havde nogle baggrunde liggende fra den demo Anne og jeg lavede til Scrap i Ejsing og til Convention. Jeg skar et par sommerfugle med det super lækre Tim Holtz sommerfugle sæt.

Jeg sværtede lidt embossing ink på det yderste af sommerfuglenes vinger og dryssede med guld embossing pulver. Smeltede det derefter med varmepistolen. Jeg er da bare vild med den effekt det guld giver på sådan nogle sommerfugle. Sommerfuglene blev monteret på kortene med en enkelt halvperle på “kroppen”.

Guld1

Her er vi lige lidt tættere på sommerfuglen, så man rigtig kan se guldkanten.

Guld2

Og endnu et nærbillede.

Guld3

Tak fordi du læste med. Håber du blev inspireret til at lege med guld.

– KarinaHadsten