Pop up box kort

Jeg er faldet over en ny “dille” ja ny i alt fald for mig – og det er pop up box kort. Der ligger rigtig mange både tutorials og inspirations ideer på pinterest og youtube. Der ligger også en TEMPLATE her – og Ria-Kirstine der var gæstedesigner lavede dengang en VIDEO til os.

De er egentlig ikke særlig svære at lave og de ligner en milion. Det er et kort som vil se godt ud på et gavebord.

Jeg har lavet dette barnedåbskort til lille Laura og jeg har rigtig hygget mig med masser af dies. På bagsiden har jeg sat hvidt karton så der er et sted at skrive en hilsen  – fik ikke lige taget billede af bagsiden.

 

DSC09871

Når kortet er foldet sammen ser det sådan ud. Og det bliver helt fladt og kan sendes i en kuvert. Da jeg skulle beslutte hvor de forskellige die cuts skulle side prøvede jeg det både som en box og lukket. På den måde kan man checke at det stadig kan lukkes og at det ikke stikker for meget ud når kortet er lukket.

DSC09868

 

Og lige et nærbillede hvor man bedre kan se indersiden af boxen. Jeg har sat 2 stykker karton på tværs og meget af pynten er sat på med skumpuder både på forsiden og bagsiden af tværstykkerne og siderne.

 

DSC09879

Håber I kunne lide kortet.

Else

One thought on “Pop up box kort

Comments are closed.