Shakerkort med My Favorite Things

Det er vist ikke nogen hemmelighed at et af mine yndlingsmærker blandt stempler og dies, er My Favorite Things og deres die-namics dies. Jeg syntes, stemplerne er super søde og dies’ne er anvendelige på kryds og tværs. Her har jeg lavet et shaker-kort, hvor jeg har kigget dybt i min skuffe med tingene fra My Favorite Things.

IMG_5679

Først har jeg stemplet et stykke karton med mit baggrundsstempel “Distressed Stripes” i farven “Soft Pool” fra Hero Arts Shadow ink. Herefter stansede jeg det ud med den største ramme med den søde scallop kant fra sættet “Blueprints #27 – stitched windows”. Det er et fantastisk sæt med mange anvendelige dies i. Banneret med teksten er i øvrigt også fra det sæt. Herefter stansede jeg vinduet ud med den ene scallop die fra sættet “Peek-a-Boo Circle Windows”.

IMG_5685

Den hvide kortbase blev sværtet lyseblå med Hero Arts sværten, men kun der, hvor vinduet på kortet skulle være. Et stykke transparent blev limet fast hen over vinduet, og der blev sat 3D tape rundt – både i kanten af vinduet og af kortet. Jeg lagde pailetter i farven “Turkis”, samt glimmer og små stjerner på midten af kortbasen, og satte den stribede front fast ned ovenpå kortbasen.

IMG_5689

IMG_5686

Den søde blå enhjørning og den nuttede lyserøde pegasus med herlige regnbue-haler er begge fra sættet “Magical Unicorns”. De er stanset ud i akvarel papir med de tilhørende dies. De er begge malet med Zig Clean Color Real Brush brush markers. Det er ikke til at se på billedet, men begge deres horn har fået lidt Wink of Stella i farven “Clear”, så nu glitre de så fint.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina.

 

[bloginn id=”0.146477276849″] [bloginn id=”0.1465110670349″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.