Tema – Prikker & Striber: Striber med sommerfugle

Her kommet et meget enkelt bud på et tema med striber. Jeg dykkede ned i bunken med rester og fandt noget stribet mønsterpapir. Fandt noget matchende karton i resterne også og lidt andre matchende papirrester.

Jeg skar det stribede karton ud, så det passede størrelsen på de foldede kartonstykker, så kortenes størrelse og format er bestemt af størrelsen på kartonresterne. Jeg var i gemmerne og fandt en tidligere favorit sommerfugle punch. Sommerfugl i 3 lag. Den blev lavet i ensfarvet karton og mønsterpapir. Kortet er uhyre enkelt med baggund, sommerfugle og et lille banner med tekst.

Striber1

Her et nærbillede af sommerfuglene, så man rigtig kan se lagene.

Striber2

Her et nærbillede af det aflange kort, hvor man igen kan se sommerfuglene, men også det enkle banner med teksten.

Striber3

Tak fordi du kiggede med. Håber du blev inspireret til at gå om bord i reste-bunken. Det behøver ikke kun at være striber man leder efter – det var bare chefens opgave denne gang 😉

– KarinaHadsten

One thought on “Tema – Prikker & Striber: Striber med sommerfugle

Comments are closed.