Tema – Prikker &Striber: Et kort med begge dele.

Jeg har valgt at lave et kort til temaet, hvor der både er prikker og striber på, og resultatet blev således:

IMG_5819

Jeg startede med at stemple et stykke hvidt karton med mit baggrunds stempel “Distressed stripes” fra MFT i en grå farve. Derefter stemplede jeg prikkerne med sort ovenpå. Stemplet er fra et ældre stempelsæt fra Tim Holtz kaldet “Mixed Media CMS125”. Stemplet består af fire lange rækker med prikker, så jeg stemplede det flere gange efter hinanden, til det hele var dækket.

IMG_5820

Derefter skar jeg baggrunden ud med den største die fra die-sættet “Blueprint #27” fra MFT. I midten stansede jeg vinduet ud med dien “Rectangle Peek-a-boo window” også fra MFT. Baggrunden med striber og prikker blev limet på kortbasen, og teksten blev stemplet på basen gennem vinduet. Den søde tekst er et af Gitte egne stempler.

IMG_5821

Blomsterne er fra stempelsættet “Fall Florals” fra MFT og de er stanset ud med det tilhørende die-sæt. Tilbage var nu kun at pynte med lidt lilla bling hist og pist.

Tak fordi du kiggede med.

 

One thought on “Tema – Prikker &Striber: Et kort med begge dele.

Comments are closed.