Tema – Prikker & Striber: Invitation til kandidatfest

Skrevet af: Gitte Ottosen (godtesen)

Min svigerdatter Heidi bliver uddannet tandlæge her til sommer, og i den forbindelse var hun i denne uge igang med at lave invitationer til kandidatfest sammen med veninden Cecilie. Og motivet var jo klart – det kunne kun være en tand 🙂 Heldigvis har vi en Silhouette Cameo så det var bare at finde en god tand at skære og så i gang med pynten.

IMG_0058

Formen blev skåret ud på Silhouetten, både tand, tandbørste og krone! Tanden blev skåret ud i dobbelt sort så kortet var dobbelt, og så naturligvis den hvide del til selve tanden lag på lag.

IMG_0061

Pyntet med striber af masking tape, en i sølv og en med små sølv kryds. Tandbørsten blev skåret ud i prikket karton og pyntet med hvide børste og matchende grøn tandpasta. Til sidst fik tanden en fin sølvkrone på. Det eneste i ikke kan se på billedet er at Cecilie placerede en fin stribe stickels ovenpå det grønne tandpasta til sidst, men det gjorde hun først da hun kom hjem så de kunne transporteres uden at skulle tørre længe 🙂

IMG_0060

jeg er helt vild med dobbeltbetydningen i øvrigt – en tand med krone 🙂

IMG_0059

2 thoughts on “Tema – Prikker & Striber: Invitation til kandidatfest

Comments are closed.