TEMA – Vis mig dit klædeskab: Inspiration fra tunika

Til Gitte’s udfordring fandt jeg inspiration i en nyligt indkøbt tunika med en måne, en drømmefanger og bling som motiv foran.

IMG_5737

Tunikaen er længere bagtil og her er der fjer i forskellige størrelser.

IMG_5724

Den er lavet af polyester og er derfor “gennemsigtig” eller i hvert fald gennemskinnelig.

IMG_5731

Det har jeg prøvet at genskabe i kortet her. Først har jeg skabt en nattehimmel som baggrund med distress ink i blå, lilla og sorte nuancer. Med mine fingre har jeg dryppet lidt vand på kortet for at få distress inken til at reagere – det skaber lidt variation i baggrunden. Med min splatter-tool fra Tim Holtz har jeg lavet skønne små splatter med hvid akrylmaling blandet op med lidt vand. For at få den gennemsigtigt fornemmelse, tog jeg et stykke transparent papir, hvor jeg med den hvide pigment ink fra Ranger (Glacier White) stemplede en fjer fra et ældre Artemio stempelsæt. Teksten har jeg stemplet med VersaMark og embosset med sort embossingpulver. Og her må jeg så lige indskyde, at MISTI’en er et fantastisk stykke værktøj til at stemple med, når man skal stemple på glatte overflader. Jeg har før oplevet, at det er nemt at komme til at tvære aftrykket ud, når jeg løfter stempelklodsen igen, men med MISTI’en er der ingen problemer.

IMG_5726

Til sidst har jeg limet små bling på kortet ligesom på forsiden af tunikaen.

Hav en god dag.

Mange hilsner fra Tina.