Når man kommer længst ned i bunkerne…

…så finder man indimellem noget, som man helt havde glemt man havde.
Det skete i hvert fald for mig for nylig, da jeg skulle rydde op i hobbyrummet.

sunshine02

Jeg fandt nemlig nogle Fiskars prægeplader af noget ældre dato (gætter på at de har 12-15 år på bagen). De var fra dengang, hvor die-cuttinsmaskinerne stort set ikke var kommet på markedet endnu, så man bruge i stedet en prægepen/ciselérpen (sådan et værktøj med en metalkugle i hver ende). Det tog en evighed, at præge en hel baggrund til et kort f.eks., men så var man da beskæftiget så længe.

Jeg ville så lige prøve, om pladen kunne komme gennem Bigshotten, og det kunne den faktisk godt, med en lidt anderledes ‘sandwich’.
Jeg prøvede flere forskellige kombinationer, men den der fungerede bedst var at lægge prægepladen med mønsteret opad på den lukkede platform (‘bogen). Ovenpå lagde jeg kartonen, dernæst Silicone Rubber måtten og øverst en almindelig klar skæreplade.

sunshine03

Den embossede baggrund med regndråberne passer jo perfekt til de herlige Triplits-dies med sol, skyer og dråber fra Sizzix, hvor man får flere forskellige små motiver som kan opbygges lag-på-lag og varieres på mange måde.

sunshine01

 

4 thoughts on “Når man kommer længst ned i bunkerne…

Comments are closed.