Studenter kort

Da vores venners yngste datter bliver student denne sommer skulle vi bruge et studenter kort.

Så fik jeg også lejlighed til at lege med nogle af mine nye dies. Studenter huen og pigen er fra dixi craft, hjørnerne er lavet med en af de lækre die fra memory box – Open studio/distressed Addington Collage die, og den fine tekst med matte er fra Nellie Snellen. Endelig er kage servietten fra Tim Holtz. Papiret er fra Prima, Forever young serien (som godt nok er en børne serie, men lige denne passede så fint i farven).

Jeg har først skåret hjørnerne i papiret, distresset med sort distress ink og limet på en sort baggrund. Derefter har jeg sat doilyen, pigen, studenter huen og teksten på. Til sidst har jeg pyntet med blomster, blade, sommerfugle og perler. Og en lille globus da hun har planner om at skulle ud og rejse.

DSC09953

Og lige et nærbillede af den lille cluster.

 

DSC09956

 

Else

4 thoughts on “Studenter kort

  1. Sikke et skønt studenterkort. Det må jeg se, om jeg kan lifte 🙂

  2. Sikke et skønt studenterkort. Det må jeg se, om jeg kan lifte 🙂

Comments are closed.