TEMA – Afmaskning: Blomster kort

Da udfordringen denne gang lød på maskning kom  jeg med det samme til at tænke på teknikken med at stemple “ovenpå”  hinanden ved hjælp af Afmaskningen.

Det er der kommet dette kort ud af. Jeg har fundet et sæt af mine gamle Hero Arts stempler – printed flowers. Og dem har jeg stemplet med 3 forskellige distress inks. Først er den store blomst stemplet med Faded jeans og jeg har derefter stemplet samme blomst på en post-it. Den er klippet ud og sat på blomsten  derefter har jeg stemplet den mellem blomst med farven Stormy sky. Og samme processen igen  med Post-it. Den lille blomst er stemplet med farven Weathered wood. Til sidst har jeg distresset med  farven Fossilized amber rundt om de afmaskede blomster.

Kortet er sat på sort baggrund, stemplet med Tillykke teksten og nogle cirkler fra Samme Hero Art stempel sæt. Til sidst har jeg sat nogle perler i midten af blomsterne.

Maske kort A1

Jeg bruger oftest post-it til Afmaskning da de for det første er meget tynde og man derfor ikke får en kant når man stempler ovenpå. Og så har de jo den kant med lim, så hvis man sørger for at stemple på den kant kan masken sidde fast hvor den skal.

Maske kort A5

 

Håber I kunne bruge min ide.

Else

 

 

One thought on “TEMA – Afmaskning: Blomster kort

Comments are closed.